Wat houdt Beat the Benchmark in?

Een ontwikkelprogramma gericht op het verbeteren van prestaties

Ervaring en onderzoek heeft ons geleerd dat ondernemers goed zijn in hun vak. En dat er maar een paar procent van de ondernemers goed zijn in ondernemen. Vanuit hun vakgebied zijn de ondernemers in staat al dan niet een goedlopend bedrijf te creëren. Echter veel ondernemers lopen tegen grenzen aan. Grenzen op diverse gebieden van het ondernemen, waardoor niet de optimale groei wordt gecreëerd en de onderneming achterloop op de concurrentie in binnen- en buitenland.

Leren ondernemen

Beat the Benchmark leert uw leden weer ondernemen. Vanuit vier verschillende invalshoeken leren wij de ondernemer hoe hij betere prestaties kan realiseren.

Zo leren wij hoe je een optimale bedrijfsvoering kunt creëren. Een doelgerichte, efficiënte en effectieve bedrijfsvoering.

En wij leren de ondernemer leiderschap en hoe je het beste je team aanstuurt, zodat het team samen werkt aan realisatie van de doelen. Ook leren wij de ondernemer goed naar de markt te kijken, deze te kennen en de markt op de juiste manier te benaderen.

Tot slot leren wij de ondernemer aandacht te besteden aan de klanten en continu op zoek te gaan naar waardecreatie voor de klanten.

Opzet

Beat the Benchmark is een jaarprogramma waarin kennis wordt gedeeld en opdrachten worden verstrekt, met een sterke focus op implementatie.

In de basisopzet wordt gewerkt in drie modules van drie maanden. Elke module kent een tweedaagse intensieve training waarin veel kennis en methoden en modellen door de trainers worden overgedragen.

Binnen een geleide mastermindgroepbijeenkomst delen de ondernemers ervaringen met elkaar en gaan ze gezamenlijk en met de trainer op zoek naar oplossingen.

Ook wordt een eendaagse workshop gegeven waarin wordt ingegaan op specifiek bij de deelnemers levende behoeften.

Tot slot krijgt elke deelnemer een individueel consult met een coach om in te gaan op individuele problemen en uitdagingen. Door deze individuele begeleiding voelen de deelnemers zich gesteund in hun implementatie en implementeren zij meer en beter.

Juist die sterkte focus op implementatie maakt dat het programma zorgt voor zeer tevreden deelnemers die daadwerkelijk de markt kunnen verslaan.

De trainers van het Beat the Benchmark-programma beschikken over veel ondernemerservaring, over de juiste kennis en vaardigheden en over een gedreven motivatie om andere ondernemers te helpen excelleren.

© Beat the Benchmark