Waarom deelnemen aan Beat the Benchmark?

Doelgericht aan de slag met verbeteren van de prestaties

Ondernemers leren ondernemen en daarmee hun omzet en resultaat significant te vergroten

Deelname aan Beat the Benchmark betekent dat een lid een jaar lang doelgericht aan de slag gaat met het verbeteren van de prestaties door middel van bewezen succesvolle praktische methoden en technieken, ondersteund door een team van topondernemers, experts en natuurlijk de collega deelnemers.

Wij leren de deelnemers op een succesvolle manier te werken aan in plaats van te blijven werken in hun bedrijf.

Branche gericht

De aanpak van Beat the Benchmark is branchegericht. Dat wil zeggen dat een groep deelnemers voornamelijk uit dezelfde branche komen. Dit om beter begrip voor elkaar te hebben en elkaar te helpen bij soortgelijke problemen en oplossingen. Het doel is om koploper te worden in de branche en in ieder geval de niet-deelnemers te verslaan. Natuurlijk is er sprake van concurrentie tussen de deelnemers. Daar worden duidelijke afspraken over gemaakt, waarbij ervaring leert dat ook concurrenten goed van elkaar kunnen leren zonder de concurrentiekracht te verliezen.

Beat the Benchmark levert de deelnemers

Een precies beeld van het eigen bedrijf op lange en kortere termijn en hoe en wat en wie ervoor nodig is daar te komen.

Leiderschap in de markt waarin de deelnemer zich wil bevinden, leiderschap richting het team, de medewerkers en zelfleiderschap op eigen kracht en ontwikkeling.

Een exclusief netwerk van ambitieuze collega- groeiondernemers binnen en buiten de branche, professionals en experts waarmee gemakkelijk geschakeld kan worden voor beter inzicht en snellere resultaten.